Verjus BARBARA ÖHLZELT

Verjus (čteme Verži) je tekutina získaná vylisováním nezralého ovoce, v našem případě se jedná o nezralé hrozny révy vinné. Verjus vyniká kyselou chutí, a v gastronomii slouží jako výborné dochucovadlo salátů a dalších pokrmů. Jelikož není Verjus fermentovaným produktem, neobsahuje histaminy!  

Další perfektní využití je tzv. VERJUS SPRITZ - 2 díly verjus + 1 díl sody* + led
Přidat můžete plátky limety/citronu/okurky, či pobudové ovoce jako maliny, borůvky, různé bylinky, a koření, ovocné pyré…. díky vele-nízkému obsahu cukru, máte na výběr opravdu široké spektrum surovin! :) 


Výše je popsána základní receptura, fantazii se meze nekladou, proto si vyzkoušejte své vlastní kombinace, a třeba i s kapkou whiskey, nebo ginu.  *doporučujeme použít sodu s intenzivním perlením.

Nejprodávanější

Kamptal Verjus Spritz Senza
Skladem (21 ks)
Kód: 5816
 
250 Kč
Kamptal Verjus Spritz
Skladem (12 ks)
Kód: 4322
 
250 Kč
Kamptal Verjus Grüner Veltliner 0,5l
Skladem (18 ks)
Kód: 9376
 
190 Kč

Řazení produktů

6 položek celkem

Výpis produktů

kamptal verjus gruner veltliner Kód: 9376
kamptal verjus zweigeltrebe
190 Kč
Kód: 3377
verjus spritz
Kamptal Verjus Spritz
Skladem (12 ks)
250 Kč
Kód: 4322
verjus senza
250 Kč
Kód: 5816
verjus gv 1 litr Kód: 9311
verjus zweigelt 1 litr
350 Kč
Kód: 9333

Ovládací prvky výpisu

6 položek celkem
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz

Vstupem na náš web, potvrzujete dovršení věku 18 let.