Cabernet Sauvignon Sommelier Edition nealko
Kód: 9525Související produkty
Detailní popis produktu
Nejlepší suroviny, hodně zkušeností a citlivosti. Tato trilogie přeměňuje bobule a ovoce té nejvyšší kvality v kvalitní vína bez alkoholu. Cabernet Sauvignon a Sauvignon Blanc se díky své intenzitě chuti skvěle hodí k jídlu. V Obsthof Retter se dosahuje u těchto dvou odrůd jemné a vyvážené rovnováhy mezi kyselostí a sladkostí ovoce výběrem optimálních pěstitelských míst, ideální dobou sklizně, mnohaletými zkušenostmi ve zpracování, a nakonec dobou skladování delší než 6 měsíců za zdmi zámeckého sklepa.
Ovocné extrakty z vinné révy jsou přirozeně sladší než jejich ekvivalenty z divoce rostoucího ovoce, ale to je "úděl" veškerého kultivovaného ovoce.
Charakteristika: Tóny černého rybízu, tmavých třešní, švestek, tabáku a cedrového dřeva.
Doporučená teplota podávání: 11-13 °C
Párování s jídlem: doporučujeme zejména k drůbeži, silným salátům, těstovinám, smetanovému sýru nebo dezertu.
Původ ovoce: Rakousko
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ovocné extrakty OBSTHOF RETTER |
|---|---|
| EAN: | 9005336003146 |
| Oblast: | Rakousko |
| Typ: | Bílé |
| Odrůda: | Cabernet Sauvignon |
| Ročník: | 2023 |
| Objem: | 0,75l |
| Alkohol: | 0 % |
| Uzávěr: | šroubovací |
| Počet v kartonu: | 6 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Kvalitní nealkoholický nápoj jako doprovod k jídlu je trendem současnosti, a to nejen v nejvyšší gastronomii. Nealkoholické extrakty z ovoce, lesa a louky ovocnářství Obsthof RETTER se sídlem v ráji ovoce - rakouském jižním Štýrsku, jsou té nejvyšší možné kvality a dokážou na patře vykouzlit mimořádný požitek.
S produkty Sommelier Edition jsou nejen sledovány trendy nealkoholických příloh k jídlu, ale také aktivně utvářeny. A to s jedinečnými přírodními šťávami z ušlechtilých odrůd, které jsou šetrně lisovány a po vylisování prochází přirozeným čiřením. Důležité sekundární rostlinné látky z dužiny a slupky zůstávají zachovány. Po otevření si nápoje v chladničce uchovají svou kvalitu po dobu cca jednoho týdne.
